Zoet zure spicy thaise soep tom yam hed

Ingrediënten

6 kleine pepertjes
1 lt groentebouillon
12 plakje galanga fijngesneden
2 stengels citroengras fijngesneden
200 gr champignons klein gesneden
4 limoenblaadjes
beetje zout
1 tl suiker
2 el lichte sojasaus
2 el limoensap

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Thaise zoet zure soep Tom Yam Hed speciaal voor vegetarische gasten

Plet de pepertjes fijn in een vijzel.Doe de groentebouillon in een pan en voeg er de galanga , citroengras, champignons , limoenblad aan toe.Breng aan de kook en voeg het zout , suiker, soja en het limoensap toe en laat dit 2 minuten zachtjes sudderen.Schenk in de kopje met een garnituur van blaadjes koriander.