Zoet zure kip in mango gestoofd pollo agridulce

Ingrediënten

1 kg kippendijenvlees in stukjes gesneden
5 eetlepels olijfolie
4 uien fijngesneden
5 teentjes knoflook fijngesneden
4 tomaten in stukjes gesneden
1 theelepel zout
100 gr bruine basterd suiker
3 rijpe mango’s fijngesneden
1 eetlepel azijn
1 theelepel gemberpoeder
1 theelepel gemalen komijn
2 stuks rode peper in stukjes gesneden zonde het zaad
1/3 bosje koriander fijngesneden
Zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

 

Verhit de olie in een pan en bak de uien kort aan. Voeg dan de knoflook en kip toe en bak deze kort mee. Voeg dan de tomaten, azijn,bruine suiker, mango, gember, komijn en rode peper toe en bak de kip zachtjes gaar. Als de kip gaar is voeg dan de koriander toe en breng op smaak met zout en peper. Lekker met de salade van zwarte bonen en geroosterde paprika