Zo stoof je sukade vlees op de makkelijkste manier

Ingrediënten

1 kg sukade vlees in dunne plakjes gesneden
3 eetlepels olijfolie
1 wortel geschild en in  kleine blokjes gesneden
1/2 knolselderij geschild en in  kleine blokjes gesneden
takjes rozemarijn
2 teentjes knoflook doormidden gesneden
1 ui fijngesneden
1,5 ltr runderbouillon
bloem

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Zo stoof je sukade vlees op de makkelijkste manier

Zo stoof je sukade vlees op de makkelijkste manier

 

Haal de plakjes sukade aan beide kanten door de bloem. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees aan beide kanten aan. Doe dan het vlees in een grote kookpan en voeg de bouillon toe. Breng dit aan de kook en verwijder het schuim dat boven komt drijven. Voeg dan de takjes rozemarijn  en de knoflook toe en dek de pan af met een deksel. Maak het vlees langzaam  gaar en voeg dan de klein gesneden groentes toe. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met hete bliksem met gedroogde appels en winterpostelein.