Zo maak je zelf de lekkerste mosterd

Ingrediënten

125 gr gele mosterdpoeder Colman
30 gr suiker
20 gr zout
15 gr koenjit ( geelwortel)
10 gr rijstebloem
15 gr knoflookpoeder
2 dl appelazijn
Sap van 1 citroen
4 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel tabascosaus
0,5 dl witte wijn
1,5 dl water

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Zo maak je zelf de lekkerste mosterd

 

Doe alle ingrediënten in een pannetje en meng goed door elkaar. Breng dit onder voortdurend roeren langzaam aan de kook .Zet dan het vuur lager en laat het 5 minuten zachtjes doorkoken .Haal  dan het pannetje van het vuur  en doe dit in een schoon  potje. Sluit af met een deksel en laat de mosterd eerst afkoelen voor je deze in de koelkast zet +/- 12 maanden houdbaar.