Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Basisrecepten » Zo maak je zelf de lekkerste mosterd
Zo maak je zelf de lekkerste mosterd
Ingrediënten
125 gr gele mosterdpoeder Colman
30 gr suiker
20 gr zout
15 gr koenjit ( geelwortel)
10 gr rijstebloem
15 gr knoflookpoeder
2 dl appelazijn
Sap van 1 citroen
4 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel tabascosaus
0,5 dl witte wijn
1,5 dl water
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Zo maak je zelf de lekkerste mosterd
Doe alle ingrediënten in een pannetje en meng goed door elkaar. Breng dit onder voortdurend roeren langzaam aan de kook .Zet dan het vuur lager en laat het 5 minuten zachtjes doorkoken .Haal dan het pannetje van het vuur en doe dit in een schoon potje. Sluit af met een deksel en laat de mosterd eerst afkoelen voor je deze in de koelkast zet +/- 12 maanden houdbaar.
Ook lekker:
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































