Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Basisrecepten » Zo maak je snel verse tzatziki saus
Zo maak je snel verse tzatziki saus
Ingrediënten
2 komkommers
1 ltr stevige turkse yoghurt
2 teentjes knoflook fijn gesneden
2 theelepels zout
zout en peper om op smaak te brengen
evt wat knoflookpoeder
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Zo maak je snel verse Tzatziki saus
Schaaf de komkommers zo dun mogelijk in dunnen plakjes in de keukenmachine. Bestrooi de plakjes met zout en meng dit goed door leg dit op een zeef met een kom daaronder en laat dit 15 minuten uitlekken. Knijp na 15 minuten de komkommer plakjes goed uit en doe deze in een kom. Meng dit met de yoghurt, knoflook en breng op smaak met zout en peper. Evt kun je nog wat extra knoflookpoeder toevoegen voor de smaak.
Ook lekker:
Garnalen sesam toast met hollandse asperge
Aspergebouillon basis recept
Rundvlees curry uit de maleise keuken kerutup daging
Ganzenlever terrine recept seinpost zelfgemaakt
Citroenzout de smaakmaker van veel mediterraanse gerechten
Aioli van geroosterde knoflook met sinaasappel recept voor de grill dome big green egg
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































