Zo maak je mousse van tarbot voor terinne van tarbot

Ingrediënten

800 gr tarbotfilet gepocheerd
3 dl visbouillon
15 gr gelatine
4 dl geslagen ongezoete slagroom
zout
witte peper gemalen

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Zo maak je mousse van tarbot voor terinne van tarbot

Week de gelatine in een kom met ruim water. Verhit de visbouillon in een pannetje en voeg dan de uitgeknepen gelatine toe en los dit op. Haal de pan van het vuur en draai dit samen met de tarbotfilet fijn in de keukenmachine. Doe de tarbotmousse in een kom en zet de kom op ijs. Laat het mengsel licht geleren en voeg voorzichtig de slagroom toe. Breng op smaak met zout en witte peper.