Zo maak je mousse van avocado op een snelle manier

Ingrediënten

1 dl kippenbouillon
4 blaadjes gelatine ( klein)
300 gr avocado
2,5 dl geslagen room
1 eetlepel limoensap
peper +zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Zo maak je mousse van avocado op een snelle manier

Week de gelatineblaadjes in een kom met koud water. Doe de avocado en het limoensap in de keukenmachine en draai dit kort door. Verwarm de kippenbouillon in een klein pannetje en los hierin de uitgeknepen blaadjes gelatine  op. Draai de avocado samen met de bouillon goed glad haal de massa uit de machine en doe dit in een kom. Laat de massa afkoelen en mix er de geslagen slagroom door. Breng op smaak met zout en peper.