Zo maak je blaff de visspecialiteit uit de caribische keuken lekker recept

Ingrediënten

4  st visfilets
Sap van 2 limoen
2 teentjes knoflook fijngesneden
1 theelepel allspice
1 paprika in dunne ringen gesneden
1,5 ltr water
1 ui in ringen gesneden
4 bosuitjes fijngesneden
1 takje tijm
3 takjes peterselie
1 rode peper zonder het zaad fijngesneden
zout

BBQ kookworkshop

  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • prijs is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Zo maak je blaff de visspecialiteit uit de Caribische keuken

Portioneer de filet en leg de stukjes in een schaal. Marineer deze stukjes met 1 teentje knoflook, limoensap, zout, ½ theelepel  allspice en de paprika en laat dit 15 minuten marineren.Doe het water samen met de uien, tijm, peterselie, peper, knoflook en 1/2 theelepel allspice in een pan en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en voeg de vis met de marinade toe ( het schijnt dat je nu blaff moet horen daarom heet het gerecht ook zo).Laat de stukjes visfilets in 10 minuten zachtjes gaar worden.