Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Zo maak je blaff de visspecialiteit uit de caribische keuken lekker recept
Ingrediënten
4 st visfilets
Sap van 2 limoen
2 teentjes knoflook fijngesneden
1 theelepel allspice
1 paprika in dunne ringen gesneden
1,5 ltr water
1 ui in ringen gesneden
4 bosuitjes fijngesneden
1 takje tijm
3 takjes peterselie
1 rode peper zonder het zaad fijngesneden
zout
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Portioneer de filet en leg de stukjes in een schaal. Marineer deze stukjes met 1 teentje knoflook, limoensap, zout, ½ theelepel allspice en de paprika en laat dit 15 minuten marineren.Doe het water samen met de uien, tijm, peterselie, peper, knoflook en 1/2 theelepel allspice in een pan en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en voeg de vis met de marinade toe ( het schijnt dat je nu blaff moet horen daarom heet het gerecht ook zo).Laat de stukjes visfilets in 10 minuten zachtjes gaar worden.