Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Voorgerechten » Zo maak je brioche tosti met buffel mozzarella
Zo maak je brioche tosti met buffel mozzarella
Ingrediënten
8 plakken brioche brood
1 eetlepel verse pesto
8 plakken buffel mozzarella
4 eieren losgeklopt
Olie om in te bakken
Zout en peper
1 eetlepel fijngesneden gedroogde tomaat
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Zo maak je Brioche tosti met buffel mozzarella
Besmeer 4 boterhammen met de pesto. Verdeel de gedroogde tomaat over de pesto. Beleg de 4 boterhammen met de mozzarella en dek af met de onbelegde boterhammen. Druk de boterhammen stevig aan zodat ze goed vast blijven zitten .Klop de eieren los in een kom en breng het eimengsel op smaak met zout en peper. Haal dan de tosti’s door het eimengsel en bak de ze bruin in de koekenpan
Ook lekker:
Roodbaarsfilet a la plancha met knoflook kappertjes en dragon
Croustillant van doruvael met lauwwarme antibiose dressing
Soep van zeeduivel recept uit de spaanse keuken sopa de rape
Gebakken rijst met cashewnoten en rozijnen recept uit de keuken van sri lanka
Komkommerdipsaus thaise keuken
Dronken noedels het favoriete gerecht van elke Thai
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































