Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Basisrecepten » Zeebaarsfilet gestoomd in sake met bok choy shiitake sobanoedels
Zeebaarsfilet gestoomd in sake met bok choy shiitake sobanoedels
Ingrediënten
4 st zeebaarsfilets
8 st Bok choy in de lengte doormidden gesneden
200 gr mini Shiitake
1 pakje beetgaar afgekookt sobanoedels
Voor de bouillon
5 dl dashi
1 eetlepels lichte sojasaus
2 eetlepels mirin
1,5 dl sake
Rasp van 1/2 limoen
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Bestrooi de vis met wat zout en leg deze op een plateau. Laat de vis 5 minuten met het zout marineren en dep dan de vis met keukenpapier droog. Leg de vis dan netjes naast elkaar in de stoommand. Doe de dashi met de sojasaus, mirin, sake en limoenrasp in een pan en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en voeg de bok choy en shiitake toe. Hang dan het stoommand met vis boven de vloeistof en stoom de vis gaar.
Ook lekker:
Garnalen in kokossaus recept uit de indonesische keuken sambal goreng oedang
Compote van wit gekookte stoofperen met vanille
Portugese kip rissoles rissois de galinha
Zo maak je boterkip een heerlijk gerecht uit India
Gember ananas limonade recept uit de afrikaanse keuken
Portugees dessert recept sonhos
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































