Leg de zalmfilets op een met bakpapier beklede bakplaat. Verhit de olijfolie in een wok pan en bak de knoflook en ui kort aan. Voeg dan het limoensap, sinaasappelsap en de Jus d´orange toe en laat dit tot de helft inkoken. Zet dan het vuur lager bind de saus af met wat aardappelzetmeel en breng op smaak met zout en peper. Giet nu wat olijfolie over de zalm en bestrooi met iets zout. Zet nu de bakplaat met de zalm in een oven van 180c en bak de zalm 12 minuten .Verhit de olijfolie in een wok pan en bak de gember kort aan. Voeg dan de paksoi toe en bak dit kort mee. Voeg dan de limoenrasp, sinaasappelrasp, sojasaus en honing toe en bak de paksoi kort (paksoi moet een bite houden). Zet dan het vuur uit breng op smaak met zout en peper. Verwarm de saus en haal de zalm uit de oven. Serveer de zalm samen met de saus en de paksoi op een mooi bord.