Zalm met waterkers het nieuwe superfood powerfood ( swarte schaep)

Ingrediënten

350 gr zalmfilet
200 gr zalm in lange repen gesneden
rasp van 1 limoen
140 gr waterkerspuree
160 gr witbrood zonder korstjes in blokjes gesneden
0,5 dl melk
1 ei
Peper en zout

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Pate van Noorse zalmfilet met waterkers en limoen

Blancheer de waterkers en laat het goed uitlekken.Draai de waterkers samen met wat water fijn in de keukenmachine.Haal door een bolzeef en gebruik de puree voor de terrine .Draai de vis samen met het ei in een keukenmachine fijn.Voeg dan het geweekte brood ( panade) en de waterkers toe en draai dit goed glad.Haal de massa uit de keukenmachine en breng op smaak met zout rasp van de limoen en peper.Doe dit in een terrine vorm samen met de repen zalm en stoom gaar op 70c in ongeveer 35 minuten.