Wortelsoep met groene bonen okra en pindakaas uit de keuken van zuid afrika indlangala

Ingrediënten

350 gr wortel schoongemaakt en in blokjes gesneden
150 gr kousenband schoongemaakt en klein gesneden
100 gr okra in ringen gesneden
100 gr pindakaas
1,5 ltr water
zonnebloemolie
zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

wortelsoep met okra en pindakaas Zuid Afrikaans keuken

Verhit de olie in een pan en bak de wortel kort aan. Voeg dan de kousenband en de okra toe en bak deze kort mee. Voeg dan het water toe en breng alle aan de kook. Zet dan het vuur lager en kook de groenten beetgaar. Voeg dan de pindakaas toe en breng op smaak met zout en peper.