Wortelcake recept uit de caribische keuken

Ingrediënten

250 gr bloem
2 tl bakpoeder
300 gr suiker
1 tl kaneel
2 tl allspice poeder
1 tl geraspte nootmuskaat
1 tl zout
120 gr boter
3 eieren losgeklopt
175 gr geraspte wortel
2,5 dl melk
60 gr gehakte noten
2 el

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Zo maak je wortelcake naar Caribisch recept met all spice

Klop de boter met de suiker luchtig. Voeg dan een voor een de eieren toe en meng goed door. Voeg dan dan bloem, bakpoeder, kaneel, allspice, nootmuskaat en zout toe en meng goed door. Meng er dan de wortel, melk, noten en de rozijnen door en roer dit tot een glad beslag. Stort het beslag in een bakblik en bak de taart 30 minuten op 160c. In een taartvorm moet je deze taart 25 minuten afbakken.