Worstje van langoustine en hollandse garnalen boudin van langoustine swarte schaep

Ingrediënten

2 sneetjes wit brood
4 eetlepels melk
200 gr langoustinevlees schoon
50 gr zalmfilet in blokjes gesneden
2 st eiwit
1 dl slagroom
150 gr Hollandse garnalen
Darm voor de worstjes
zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Worstje van langoustine en Hollandse garnalen

 

Snij de korsten van het brood af en snij het brood in blokjes. Doe dit in een kom en voeg de melk toe. Laat dit 10 minuten in de staan ( dit is een panade).Doe de vis het langoustine vlees en de eiwit in de keukenmachine en draai dit glad. ( niet te lang) Haal de vis massa uit de keukenmachine en wrijf dit door een zeef.Doe de vis massa in een kom en zet deze kom op ijs. Voeg dan de room en de garnaaltjes toe en meng dit goed door.Breng op smaak met zout en vul met behulp van een spuitzak de darm af. Pocheer de worstjes in visbouillon of gaar ze op een lage temperatuur in de stoomoven.