Winter pasta met chorizo

Ingrediënten

1 pak boerenkool (450 g, diepvries) ***Ook mogelijk met wilde spinazie***
1 chorizo (Ca. worst 300 g)
2 uien, in halve ringen
400 g penne (pasta, zak 500 g)
50 g Pecorino Romanokaas
4 el olijfolie extra vierge
en voor de liefhebbers een teentje knoflook toevoegen

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Winter pasta recept met chorizo boerenkool en Pecorino

Snij de chorizo in plakjes en bak dit in een koekenpan op laag vuur (6 minuten). Voeg de ui toe en laat dit 5 minuten zachtjes mee bakken.Kook de pasta en de boerenkool volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.Laat de pasta en de boerenkool goed uitlekken meng dit door elkaar schep het chorizo-ui mengsel door de pasta. Breng op smaak met peper en zout.Doe de winterpasta in een schaal en, schaaf de kaas erover .Bestrooi met de olijven en besprenkel met de olie.