Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Winter pasta met chorizo

Winter pasta met chorizo boerenkool en Pecorino
italiaanse recepten keukenvuur

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 1 pak boerenkool (450 g, diepvries) ***Ook mogelijk met wilde spinazie***
– 1 chorizo (Ca. worst 300 g)
– 2 uien, in halve ringen
– 400 g penne (pasta, zak 500 g)
– 50 g Pecorino Romanokaas
– 4 el olijfolie extra vierge
– En voor de liefhebbers een teentje knoflook toevoegen

Bereiding:
Snij de chorizo in plakjes en bak dit in een koekenpan op laag vuur (6 minuten). Voeg de ui toe en laat dit 5 minuten zachtjes mee bakken.Kook de pasta en de boerenkool volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.Laat de pasta en de boerenkool goed uitlekken meng dit door elkaar schep het chorizo-ui mengsel door de pasta. Breng op smaak met peper en zout.Doe de winterpasta in een schaal en, schaaf de kaas erover .Bestrooi met de olijven en besprenkel met de olie.

Misschien vind u dit ook wel leuk
lokale markt Siep Raep Cambodja
Cambodjaanse salade van groen mango gerookte vis en gedroogde garnalen
Recepten uit de Maleise keuken
Visfilet in pittige tamarinde saus een specialiteit uit de Maleise keuken
Thaise kookworkshop volgen
Pad Thai van de kookschool in Chang Mai in Thailand
Recepten uit india voor de kookworkshops van keukenvuur
Naanbrood met kokos amandel pistache en rozijnen Peshwari Naan