Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Hoofdgerechten » Wilde zalm met mihoen en paksoi
Wilde zalm met mihoen en paksoi
Ingrediënten
1 pak miehoen (250 g)
4 st wilde zalmfilets msc (a 125 g)
2 st paksoi grof gesneden
1 ui, in halve ringen
3 el zonnebloemolie
4 el ketjap
4 el gebakken uitjes
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Dep de zalm droog en snijd hem in stukjes van 2 cm. Doe de miehoen in een schaal en schenk er 1 1/2 liter kokend water over. Laat 4 min. staan.Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de ui 1 min. Voeg de zalm toe en roerbak 2 min. mee. Voeg de paksoi en ketjap toe en roerbak nog 2 min.Giet de miehoen af en verdeel over 4 kommen of diepe borden. Verdeel de zalm met paksoi over de miehoen. Bestrooi met de gebakken uitjes.
Ook lekker:
Sinaasappel donut recept uit de spaanse keuken roscos
Schaaldierenbouillon met kruiden canh ngao
Roerbak van gamba en bloemkool recept uit de indiase keuken flower sungtachi bhaji
Masala pasta recept uit de keuken van india
Linzen met citroengras en kaffir-limoenblaadjes
Sate saus recept uit de maleisische keuken
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































