Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Wilde zalm met mihoen en paksoi
Ingrediënten
1 pak miehoen (250 g)
4 st wilde zalmfilets msc (a 125 g)
2 st paksoi grof gesneden
1 ui, in halve ringen
3 el zonnebloemolie
4 el ketjap
4 el gebakken uitjes
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Dep de zalm droog en snijd hem in stukjes van 2 cm. Doe de miehoen in een schaal en schenk er 1 1/2 liter kokend water over. Laat 4 min. staan.Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de ui 1 min. Voeg de zalm toe en roerbak 2 min. mee. Voeg de paksoi en ketjap toe en roerbak nog 2 min.Giet de miehoen af en verdeel over 4 kommen of diepe borden. Verdeel de zalm met paksoi over de miehoen. Bestrooi met de gebakken uitjes.