Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Whisky honing koffie glace voor buikspek van de big green egg

Ingrediënten
1 eetlepel koffiepoeder
1,5 dl Bourbon whisky
1,5 dl water
200 gr honing
50 gr sjalotten fijn gesneden
4 teentjes knoflook fijn gesneden
4 dl kippenbouillon ( niet te sterk)
1 eetlepel verse tijm
zonnebloemolie
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Verhit de olie in een pan en bak de sjalotten met de knoflook kort aan. Voeg dan het water, kippenbouillon, honing, whisky en de koffiepoeder toe en breng dit aan de kook. Laat dit tot 1/3 inkoken en gebruik dit bij de bereiding van Buikspek met whisky honing koffie glace