Whisky honing koffie glace voor buikspek van de big green egg

Ingrediënten

1 eetlepel koffiepoeder
1,5 dl Bourbon whisky
1,5 dl water
200 gr honing
50 gr sjalotten fijn gesneden
4 teentjes knoflook fijn gesneden
4 dl kippenbouillon ( niet te sterk)
1 eetlepel verse tijm
zonnebloemolie

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

Verhit de olie in een pan en bak de sjalotten met de knoflook kort aan. Voeg dan het water, kippenbouillon, honing, whisky en de koffiepoeder toe en breng dit aan de kook. Laat dit tot 1/3 inkoken en gebruik dit bij de bereiding van Buikspek met whisky honing koffie glace