Wentelteefjes recept uit de indiase keuken ( anda pav )

Ingrediënten

1 sjalot fijngesneden
1 groene peper fijngesneden
1 tl gember knoflookpasta
4 eieren losgeklopt
2 el verse korianderblaadjes
18 plakjes brioche brood
1 tl garam marsalapoeder
Zonnebloemolie om te bakken
zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Wentelteefjes recept uit de keuken van India met briochebrood

Bereiding:

Meng in een kom de ui, peper,  garam marsala, gember knoflookpasta, eieren, koriander en het zout goed door elkaar.Verhit wat olie in een koekenpan.Doop de sneetjes brioche brood in het eimengsel en bak de broodje aan allebei de kanten goudbruin.Tip: serveer er een lekker dip bij ( recepten staan op de site)