Waterkerssoep recept superfood powerfood

Ingrediënten

2 el olijfolie
2 sjalotten fijngesneden
1 /2 bosje bosui fijngesneden
1 teentje knoflook fijngesneden
200 gr spinazie
1 liter groentebouillon
4 stuks waterkers
1 dl room
1 tl nootmuskaat
zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Soep van waterkers bosui en spinazie hoezo superfood

Verhit de olie in een pan en bak de sjalotten en de knoflook kort aan.Voeg de spinazie toe en bak deze even mee.Blus af met de bouillon en breng aan de kook.Voeg dan de bosui en de waterkers toe en laat dit 10 minuten zachtjes pruttelen.Draai de soep glad met een staafmixer voeg dan de room toe en breng op smaak met de nootmuskaat, zout en peper.Tip: serveer er een plakje zuurdesembrood bij met gesmolten blauwe kaas en peer.