Warm gerookte zalm met zoet zuur van wintergroenten

Ingrediënten

10 porties Noorse zalmfilet van 80 gram
2 stuks botersla gewassen en geplukt
1 st winterpeen schoongemaakt en in kleine blokjes gesneden in apart bakje
1/2 st koolraap schoongemaakt en in kleine blokjes gesneden in apart bakje
1/2 st knolselderij schoongemaakt en in klein blokjes gesneden in apart bakje
1/2 st pompoen schoongemaakt en in kleine blokjes gesneden in apart bakje
1 recept zoet zuur marinade
1 recept Goede raat honing bier dressing

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

 

Warm gerookte zalm met zoet zuur van wintergroenten

Rook de zalm a la minute in de rookoven. Presenteer dit op een mooi bord samen met de botersla, wintergroenten en de goede raat dressing.