Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Warm Gerookte Pietermanfilet met Chioggia biet en honingbier dressing

Ingrediënten
Pietermanfilet
Gewassen Frisee salade
Cerice tomaat
Zoet zuur van Chioggia biet
Goede Raat honingbier dressing
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Warm gerookte Pietermanfilet met zoetzuur Chioggia biet en een honing bier dressing van Goede Raat
Is een van de gerechten die wij maken tijdens de koken met bier kookworkshop.
Rook de Pieterman a la minute af in de rookoven. Serveer dit met de gemarineerd Chioggia bietjes en de honingbier dressing van brouwerij de Hommels in Houten.