Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Vongole recept met pasta in carta fa folie

Ingrediënten
800 gram vongole veraci
1 stuk venkel
2 teentje knoflook fijngesneden
1 winterwortel
4 eetlepel peterselie fijngesneden
300 gram mini penne pasta
1,5 dl witte wijn
2 Spaanse peper fijn gesneden
5 eetlepels olijfolie
Carta fa folie
Beetje zout
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Vongole met verse pasta en venkel in carta fa folie
Doe de vongole in een kom en spoel ze onder stromen water. Zet een pan met water en zout op het vuur en kook de pasta al dente af.Giet dan de pasta af,spoelkoud en bewaar het in een kommetje. Snij de venkel en de winterpeen in fijne Julienne.Zet een pan met water en zoutop het vuuren blancheer de venkel en daarna de wortel. Laat de vongole uitlekken op een zeef en meng ze met alle andere ingrediënten.Knip een stuk carta fa af en maak buideltjes . Bak de buideltjes af op 180c ongeveer 12 minuten.