Vleesfarce recept maken basis vulling voor pate

Ingrediënten

500 gr vlees in kleine stukjes gesneden
2 eieren
2,5 dl slagroom

Farce voor pate moussebasis

500 gr parelhoenlevers
500 gr gesmolten boter
2 eieren
1 tl kleurzout
smaakstoffen

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Recept voor basis vleesfarce voor vullingen voor pate en terrine

Doe het vlees samen met de eieren in een keukenmachine en draai dit tot een gladde massa. ( zorg dat het niet te heet gaat worden).Haal dan de vleesmassa uit de keukenmachine doe dit in een kom en breng op smaak met zout en peper.Tip: te gebruiken voor vullingen en garnituur.

Farce voor pate moussebasis

Boter smelten en niet te warm laten worden. Opdraaien met parelhoenlevers en eieren tot een gladde massa in de keukenmachine ( niet te lang anders taai). Dan uit de machine halen en mengen met kleurzout en smaakmakers.