Vleesfarce recept maken basis vulling voor pate

Ingrediënten

500 gr vlees in kleine stukjes gesneden
2 eieren
2,5 dl slagroom

Farce voor pate moussebasis

500 gr parelhoenlevers
500 gr gesmolten boter
2 eieren
1 tl kleurzout
smaakstoffen

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Recept voor basis vleesfarce voor vullingen voor pate en terrine

Doe het vlees samen met de eieren in een keukenmachine en draai dit tot een gladde massa. ( zorg dat het niet te heet gaat worden).Haal dan de vleesmassa uit de keukenmachine doe dit in een kom en breng op smaak met zout en peper.Tip: te gebruiken voor vullingen en garnituur.

Farce voor pate moussebasis

Boter smelten en niet te warm laten worden. Opdraaien met parelhoenlevers en eieren tot een gladde massa in de keukenmachine ( niet te lang anders taai). Dan uit de machine halen en mengen met kleurzout en smaakmakers.