Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Vispastei in banaanblad otak-otak maleise keuken recept

Ingrediënten
500 gr visfilet fijngesneden
1 dl kokosmelk
1-2 theelepel zout
Peper uit de molen
2 theelepels rijstbloem
1 theelepel chilipasta
1 ei
1-2 theelepel suiker
5 grote banaanbladeren om de vis in te doen
Voor de pasta
6 stuks sjalot fijngesneden
4 teentjes knoflook fijngesneden
1 eetlepel gemalen citroengras
2 theelepels kurkuma
1 theelepel fijngesneden gember
5 limoenblaadjes fijngesneden
½ theelepel trassi
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Vispastei gestoofd in banaanblad recept uit de Maleise keuken
Doe alle ingrediënten voor de pasta in de keukenmachine en draai dit fijn.Voeg dan de rest van de ingrediënten toe, met uitzondering van de banaanbladeren en draai dit glad.Leg een banaanblad op de werkbank en doe hierop een beetje van de vispastei.Vouw de banaanblad goed dicht. Stoom, bak of bbq de pakketjes gaar.