Viskoekjes recept uit de indiase keuken mahi mirch kabab

Ingrediënten

300 gr visfilet
1 ui fijngesneden
2 tl knoflook gemberpasta
2 tl kurkuma
4 sneden witbrood zonder de korst
2 groene pepers fijngesneden zonder zaad
3 eetlepels paneermeel
Zonnebloemolie om in te bakken
Zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Viskoekjes recept uit de Indiase keuken

Bereiding:

Pocheer de vis in water met wat zout zachtjes gaar. Neem de vis dan uit de pan en laat deze goed uitlekken.Verhit 2 eetlepels olie in de pan en bak de ui goudbruin.Voeg de knoflook gemberpasta toe en bak dit kort mee.Voeg de kurkuma toe meng dit goed door haal de pan van het vuur en stort dit mengsel in een kom. Voeg nu het brood toe en meng alles goed door.Voeg nu de vis toe en meng alles goed door,breng op smaak met wat zout. Maak van het vismengsel balletjes ter grote van een limoen en druk ze dan plat .Rol de viskoekjes door de paneermeel en bak ze in een koekenpan met wat olie totdat ze goudbruin zijn.