Visfilet met gedroogde tomaat italiaanse keuken pesce con pomodori secchi

Ingrediënten

4 st visfilet
1 eetlepel gedroogde tomaat in blokjes gesneden
2 stuks tomaat gesneden in blokjes
1 sjalot fijngesneden
½ bosje basilicum
4 eetlepels pijnboompitten
5 eetlepels olijfolie
Sap van ¼ citroen
4 eetlepels olijfolie
Zeezout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Italiaanse ovenschotel van vis met tomaat en pijnboompitten

Meng de tomaat, sjalot, basilicum, citroensap en pijnboompitten door de 4 eetlepels olijfolie. Verwarm een koekenpan en doe hier de rest van de olijfolie in. Voeg nu de visfilets toe en bak ze aan beide kanten (+/- 5 minuten). Bestrooi na het bakken de filets met een beetje zeezout. Verwarm het tomaten mengsel tot deze lauwwarm is en serveer dit bij de vis.