Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Italiaans » Visfilet met gedroogde tomaat italiaanse keuken pesce con pomodori secchi
Visfilet met gedroogde tomaat italiaanse keuken pesce con pomodori secchi
Ingrediënten
4 st visfilet
1 eetlepel gedroogde tomaat in blokjes gesneden
2 stuks tomaat gesneden in blokjes
1 sjalot fijngesneden
½ bosje basilicum
4 eetlepels pijnboompitten
5 eetlepels olijfolie
Sap van ¼ citroen
4 eetlepels olijfolie
Zeezout
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Italiaanse ovenschotel van vis met tomaat en pijnboompitten
Meng de tomaat, sjalot, basilicum, citroensap en pijnboompitten door de 4 eetlepels olijfolie. Verwarm een koekenpan en doe hier de rest van de olijfolie in. Voeg nu de visfilets toe en bak ze aan beide kanten (+/- 5 minuten). Bestrooi na het bakken de filets met een beetje zeezout. Verwarm het tomaten mengsel tot deze lauwwarm is en serveer dit bij de vis.
Ook lekker:
Salade van buikspek char siu en chayote nom sus u thit nuong
Curry van varkensvlees met kousenband uit Chiang Mai Thailand
Taart van snijbiet postelein schapenkaas en pijnboompitten
Croustillant van kwartel met een lauwwarme puy linzen
Kruidig gehakt brood recept perkedel bakar
Pindasaus recept uit de indonesische keuken oma recept
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































