Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Borrelhapjes » Vis tapas recept zeewolf op galicische wijze lobo de mar gallego
Vis tapas recept zeewolf op galicische wijze lobo de mar gallego
Ingrediënten
300 gr zeewolffilet
1 ui in ringen fijngesneden
20 gr amandelschaafsel fijngestampt
1 teentje knoflook fijngesneden
1 theelepel saffraandraadjes in witte wijn geweekt
4 tomaten in stukjes gesneden
1 eetlepel kappertjes
olijfolie
Zout en peper
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Zo maak je zeewolf op Galicische wijze naar traditioneel recept
portioneer de vis in 9 gelijke stukken.Leg de uien op de bodem van een vuurvaste schaal en leg hier de vis op.Bestrooi dit met zout en peper.Meng de amandelschaafsel, knoflook, saffraan, tomaat, kappertjes en de olijfolie in een kom goed door elkaar en giet dit over de zeewolf.Bak de vis gaar in een oven van 180c in ongeveer 14 minuten gaar.
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































