Vis tapas recept zeewolf op galicische wijze lobo de mar gallego

Ingrediënten

300 gr zeewolffilet
1 ui in ringen fijngesneden
20 gr amandelschaafsel fijngestampt
1 teentje knoflook fijngesneden
1 theelepel saffraandraadjes in witte wijn geweekt
4 tomaten in stukjes gesneden
1 eetlepel kappertjes
olijfolie
Zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Zo maak je zeewolf op Galicische wijze naar traditioneel recept

portioneer de vis in 9 gelijke stukken.Leg de uien op de bodem van een vuurvaste schaal en leg hier de vis op.Bestrooi dit met zout en peper.Meng de amandelschaafsel, knoflook, saffraan, tomaat, kappertjes en de olijfolie in een kom goed door elkaar en giet dit over de zeewolf.Bak de vis gaar in een oven van 180c in ongeveer 14 minuten gaar.