Vis recept uit australië aboriginal narooma fish

Ingrediënten

1 zijde visfilet
3 teentjes knoflook fijngesneden
2 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel verse gember geraspt
1 verse ananas in stukjes gesneden
1 rode peper zonder het zaad in ringetjes gesneden
4 eetlepels tomatenpuree
4 grote tomaten in stukjes gesneden
1 ui fijngesneden
6 lente uitjes fijn gesneden
3 dl visbouillon
1 eetlepel maïzena aangemaakt
1 eetlepel soja saus ( paddenstoel)
1 eetlepel rijstazijn
½ theelepel chili poeder
4 theelepels suiker
Zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Snij de visfilets in porties en bak de filets aan beide zijden kort aan. Doe de visfilets in een ovenschaal en ga verder met de saus.Verhit olie in een pan en voeg de knoflook en de gember toe en bak dit op laag vuur 10 seconden.Voeg de rode peper, tomaten en ui toe en bak dit 10 seconden mee.Voeg de tomatenpuree en de visbouillon toe en breng dit aan de kook.Voeg de ananas, lente-ui, azijn, chilipoeder, suiker en de soja saus toe en breng dit aan de kook.Voeg de aangemaakte maïzena toe en bind de saus af. Giet deze saus over de vis en bak de vis op 160c verder in de gaar ( +/- 10 minuten)