Vis in specerijen recept sabut machli masala

Ingrediënten

4 tl Garam masala poeder
4 tl kurkuma poeder
2 el gember knoflookgember pasta
4 tl chilipeper
6 el sushi azijn
zout
4 tl suiker
2 stevige vissen heel bv dorade
zonnebloemolie om mee te bakken

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hele vis in kruiden specerijen pasta uit de Indiase keuken

 

Bereiding:

Meng in een kom de garam masala, chilipoeder, kurkuma, gemberknoflookpasta, azijn, zout en suiker door elkaar. Snij de vis op de filet kant 3 keer in en smeer de kruidenpasta over de buiten en binnenkant van de vis.Verhit de olie in een koekenpan en bak de vissen aan 2 kanten goudbruin. Haal ze dan uit de pan en doe ze in een ovenschaal. Gaar de vissen na in een oven van 180c ongeveer 12 minuten.