Vis in kokosmelk recept uit de caribische keuken filets de pescado con coco

Ingrediënten

4 stuks visfilets
Sap van 1 limoen
1 theelepel gedroogde oregano
1 dl olijfolie
2 teentjes knoflook fijngesneden
4 tomaten in kleine blokjes gesneden
1 blikje kokosmelk
½ theelepel zout
2 dl ananassap
1 laurierblad
1 eetlepel tomatenpuree
2 eetlepel peterselie gesneden

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Vis in een saus van kokosmelk recept uit de Caribische keuken

Snij de visfilets in 3 stukken en doe deze in een kom. Voeg dan limoensap, ore3gano en het zout toe en laat de vis 10 minuten marineren.

Verhit de olie in een pan en bak op laag vuur de ui en knoflook aan. Voeg dan de tomaten toe en bak deze 3 minuten mee.Voeg dan de kokosmelk, ananassap, tomatenpuree en het laurierblad toe en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat dit 10 minuten zachtjes pruttelen.Haal de visfilets uit de kom en dep ze droog met een stukje keukenpapier. Bak de vis filets aan allebei de kanten goudbruin en doe ze dan in een oven schaal.Giet hier de saus over er gaar de vis na in de oven., serveer met rijst en een mooie groene salade