Vis in Cascabel chilipeper knoflooksaus naar Mexicaans recept

Ingrediënten

500 gr witvisfilet in
2  Cascabel chili gedroogd
5 teentjes knoflook fijngesneden
5 st trostomaat in stukjes gesneden
1 tl komijnzaadjes
½ tl kruidnagelpoeder
½ tl kaneelpoeder
25 gr boter
2 el appelazijn
1 el verse oregano
Zout en peper

BBQ kookworkshop

  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • prijs is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Doe de Cascabel chili pepers in een bakje en voeg net zo veel water toe totdat de pepers beginnen te drijven. Laat de Cascabel chili 20 minuten in het water liggen zodat ze weer een beetje zacht kunnen worden. Doe na 20 minuten de Cascabel chilipepers en de knoflook, trostomaten, komijn, kruidnagel en de kaneelpoeder in de keukenmachine en draai dit tot een gladde saus. Haal de saus dan uit de keukenmachine en doe deze in een kom. Verhit de boter in een pan voeg dan de saus en de appelazijn toe en laat deze op laag vuur inkoken. Als de saus de gewenste dikte heeft bereikt zet deze dan uit en breng de saus op smaak met zout en peper.