Salade van bbq kip met spitskool en mint nom ga voi bap cai

Ingrediënten

2 stuks kipfilet
½ spitskool heel fijn in reepjes op de mandoline gesneden
2 winterwortels heel fijn in reepjes op de mandoline gesneden
3 sjalotten heel fijn in reepjes op de mandoline gesneden
½ bosje mint topjes
1 rode peper in ringetjes gesneden zonder het zaad
1 eetlepel ongezouten pinda’s
Voor de dressing
75 gr suiker
sap van 2 limoen
3 eetlepels vissaus
2 teentjes knoflook fijngesneden

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Salade van bbq kip met spitskool en mint

Rooster de kipfilet op de bbq en laat de kip afkoelen. Snij deze dan in dunnen reepjes en meng voorzichtig met de groenten en de dressing. Serveer op een bord en bestrooi met de pinda’s