Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Salade van bbq kip met spitskool en mint nom ga voi bap cai

Ingrediënten
2 stuks kipfilet
½ spitskool heel fijn in reepjes op de mandoline gesneden
2 winterwortels heel fijn in reepjes op de mandoline gesneden
3 sjalotten heel fijn in reepjes op de mandoline gesneden
½ bosje mint topjes
1 rode peper in ringetjes gesneden zonder het zaad
1 eetlepel ongezouten pinda’s
Voor de dressing
75 gr suiker
sap van 2 limoen
3 eetlepels vissaus
2 teentjes knoflook fijngesneden
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Salade van bbq kip met spitskool en mint
Rooster de kipfilet op de bbq en laat de kip afkoelen. Snij deze dan in dunnen reepjes en meng voorzichtig met de groenten en de dressing. Serveer op een bord en bestrooi met de pinda’s