Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Vietnamese » Salade van bbq kip met spitskool en mint nom ga voi bap cai
Salade van bbq kip met spitskool en mint nom ga voi bap cai
Ingrediënten
2 stuks kipfilet
½ spitskool heel fijn in reepjes op de mandoline gesneden
2 winterwortels heel fijn in reepjes op de mandoline gesneden
3 sjalotten heel fijn in reepjes op de mandoline gesneden
½ bosje mint topjes
1 rode peper in ringetjes gesneden zonder het zaad
1 eetlepel ongezouten pinda’s
Voor de dressing
75 gr suiker
sap van 2 limoen
3 eetlepels vissaus
2 teentjes knoflook fijngesneden
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Salade van bbq kip met spitskool en mint
Rooster de kipfilet op de bbq en laat de kip afkoelen. Snij deze dan in dunnen reepjes en meng voorzichtig met de groenten en de dressing. Serveer op een bord en bestrooi met de pinda’s
Ook lekker:
Shiitake in cederhout met citroen parelgortsalade en pistachepesto
Gestoofd varkensvlees met tahure recept uit de filipijnse keuken
Truffel bechamel voor bitterballen met truffel en kalfsvlees
Recept Taro Eddoe in Indiase tamarinde curry
Gehaktballetjes in een saus van limoen recept uit de keuken van mexico albondigas en salsa de lemon
Mini quinoa cruesli muffins
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































