Rundvlees

Doe de knoflook samen met de limoengras in een vijzel en stamp dit tot een gladde pasta. Haal de pasta dan uit de vijzel en doe deze in een kom. Voeg dan het vlees en de rest van de ingrediënten voor de marinade toe en meng dit goed door. Dek de kom dan af met wat plastic folie en laat het vlees in de koelkast minimaal een uur marineren. Als het vlees een uur gemarineerd heeft haal het dan uit de koelkast. Verhit wat zonnebloemolie in een pan en roerbak het vlees gaar. Haal het dan uit de pan en doe het in een kommetje.

Noedelsalade

 Doe de noedels in een kom voeg dan de vissaus, oestersaus en de kippenbouillonpoeder toe en meng dit goed door. Voeg dan de komkommer, taugé, mint en de koriander toe en meng dit goed door. Leg de noedelsalade dan op een mooi bord en schep er het gebakken vlees over. Bestrooi de salade dan met de sjalotten en de pinda’s.

*Je kunt het gebakken vlees ook prima koud op de salade doen dan is het eigenlijk net zo lekker. Deze salade kun je ook vegetarisch maken.