Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Vietnamese » Vietnamese gamba’s in kokosmelk tom nau nuoc dua
Vietnamese gamba’s in kokosmelk tom nau nuoc dua
Ingrediënten
300 gr grote gamba’s gepeld en schoongemaakt
3 teentjes knoflook
½ theelepel gemalen zwarte peper
1 eetlepel vissaus
1 rode peper zonder het zaad fijn gesneden
½ blikjes kokosmelk
1 dl kippenbouillon
½ bosje bosui fijngesneden
Zout en peper
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Tijgergarnalen in kokosmelk naar Vietnamees recept
Doe de gamba’s in een kom en marineer deze 20 minuten met de knoflook, gemalen peper en de vissaus. Haal de gamba’s dan uit de kom en dep ze droog met keukenpapier. Verhit de olie in een pan en bak de peper kort aan. Voeg dan de gamba’s toe en bak kort mee. Blus af met de kippenbouillon en de kokosmelk en maak de gamba’s zachtjes gaar. Zet dan het vuur uit voeg de bosui toe en breng op smaak met zout en peper.
Ook lekker:
Rundvlees in groene curry saus uit de maleise keuken opor daging hijau
Quinoa taartjes met le petit dureavael en romero rozemarijn
Kipfilet in een saus van limoengras en pepers ga xao sa ot
Hamburger van rivierkreeft met een salade van noordzeekrab recept bestaat uit 2 delen
Garnalen beignets bolinhos de camarao
Basis recept voor het maken van een hollandaise saus
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































