Verse pasta met pistachepesto pasta al pesto di pistacchio e pancetta

Ingrediënten

200 gr Pancetta in stukjes gesneden
1 bosje lente ui fijngesneden
1 ui fijngesneden
2 dl room
2 dl runderbouillon
1 portie pistachenoten pesto
300 gr verse pasta gekookt
olijfolie
zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Verse pasta met pistache pesto en pancetta Italiaans recept

 

Verhit de olijfolie in een pan en bak de uien kort aan. Voeg dan de pancetta toe en bak deze kort mee. Blus af met de bouillon en de room en breng dit aan de kook. Voeg de verse pasta , bosui en de en de pistachepesto toe en meng dit goed door. Breng op smaak met zout en peper serveer in een diep bord en garneer af met wat pistachepitten. Recept pistachepesto