Verse paneer in kruidige Indiase currysaus Shahi paneer

Ingrediënten

350 gr paneer in blokjes gesneden
1 tl komijnzaad
1 dl groentebouillon
Zaadjes van 2 groene kardemompeulen
1 ui fijngesneden
2 tl gemberknoflook pasta
1 rode chilipeper fijngesneden
250 gr trostomaten in kleine stukjes gesneden
1 dl yoghurt
1 tl garam marsala
1 dl slagroom
Zout en peper
korianderblaadjes
olie

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Verhit de olie in een pan en bak op laag vuur de komijnzaadjes en de kardemonzaadjes kort aan. Voeg dan de chilipeper toe en bak deze kort mee. Voeg dan de ui toe en bak deze kort mee. Voeg dan de gemberknoflookpasta, tomaten, garam marsala, groentebouillon en slagroom toe en kook dit in tot sausdikte. Voeg dan de paneer en de yoghurt toe en breng op smaak met zout en peper. Garneer af met de korianderblaadjes.

Recept voor verse paneer