Verse loempia uit de keuken van Laos Naem dip

Ingrediënten

50 gr gekookte rijstnoedels
50 gr winterpeen in dunne reepjes gesneden
20 gr sla ( verschillende soorten)
50 gr verse kruiden ( mint koriander en basilicum)
3 el pinda’s
1 tl kippenbouillonpoeder
50 gr spitskool dun gesneden
2 el vissaus
6 st rijstpapier

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Doe de rijst noedels in een kom voeg dan de vissaus en kippenbouillonpoeder toe en meng dit goed door. Vul een grote kom met lauwwarm water en doop hierin 1 heel loempia vel. Haal het vel dan uit de kom en leg dit plat op een bord. Leg in het midden van het vel de vermicelli, winterpeen, sla, kruiden en de strooi er wat nootjes over. Vouw nu beide zijkanten van het vel over de vulling en daarna de onderkant eroverheen. Rol van onder naar boven om een stevige rol te maken. Serveer er een dip bij.