Vermicellipudding recept uit de indiase keuken ( vermicelli payasam )

Ingrediënten

1 el ghee of boter
5 el gehakte walnoten noten
150 gr vermicelli in kleine stukjes gesneden
6 dl melk
1,5 dl gecondenseerde melk uit blik
5 el suiker

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Pudding van vermicelli noten en gecondenseerde melk uit India

 

Verhit de ghee of boter in een pan en bak er 2 eetlepels noten in totdat ze goudbruin zijn. Voeg dan de vermicelli toe en bak deze ook goudbruin. ( let op laat het niet verbranden). Voeg dan de melk en de suiker toe roer goed door en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lageren kook de vermicelli langzaam gaar in 10/12 minuten. ( wel blijven roeren ander brand het aan). Haal de pan van het vuur en voeg de gecondenseerde melk toe. Stort dan het mengsel in eenpersoons kommetjes en verdeel de rest van de noten over de kommetjes.Serveer de pudding ijskoud.