250 gr kikkererwten uit blik
8 harde mini broodjes uitgehold
2 uien fijngesneden
1 el gemberknoflookpasta
3 st trostomaat in blokjes gesneden
2 tl garam masala
2 tl amchoorpoeder
1 tl komijnpoeder
1 tl komijnzaad
1 tl venkelzaad
2 tl korianderpoeder
1 tl kurkuma
2 tl kerriepoeder
1 rode chilipeper in ringetjes gesneden
1 tl mosterdzaad
2 dl groentebouillon
1 dl kokosmelk
Zout en peper
koriander
Olie

Verhit de olie in een pan en rooster de komijnzaadjes en venkelzaadjes kort aan. Voeg dan de mosterdzaadjes toe en als deze beginnen te poppen doe er dan de uien en de rode peper bij. Laat de ui zachtjes 4 minuten stoven ( blijf wel roeren) en voeg dan de kikkererwten, gemberknoflookpasta, trostomaten, garam masala, amchoorpoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkuma en de kerriepoeder toe. Roer dit goed door en voeg dan de tomaten, groentebouillon en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat alles inkoken tot de gewenste dikte. Breng de bunny chow op smaak met zout en peper. Presenteer de bunny chow in de uitgehold broodjes garneer af met wat koriander en leg het kapje van het broodje weer terug op het broodje.