Werkwijze voor het pastadeeg:

Meng de bloem, zout en bietenpoeder in een grote kom. Voeg geleidelijk het lauwwarme water en de olijfolie toe, terwijl je het deeg kneedt tot het glad en elastisch is. Bedek het deeg met plastic folie en laat het 15 minuten rusten.

Werkwijze bospadenstoelen vulling voor vegan bieten ravioli

Verhit olijfolie in een pan en bak de rode ui en knoflook kort aan. Zet dan het vuur hoger en voeg de bospadenstoelen toe en bak deze gaar. Breng de bospadenstoelen dan op smaak met zout en peper. Zet dan het vuur uit en meng er de peterselie, panko en crème fraise door.

Werkwijze vegan bieten ravioli

Rol het pastadeeg zo dun mogelijk uit op een met bloem bestoven werkbank. Leg kleine hoeveelheden van de vulling op gelijke afstanden op het deeg en besmeer het deeg met wat water. Vouw het deeg over de vulling en druk de randen stevig aan om de ravioli te sluiten. Snijd de ravioli uit met een mes. Zet een pan met water en zout op het vuur en kook de ravioli beetgaar af.

Werkwijze pesto saus

Verhit de olie in een pan en bak de ui en knoflook kort aan. Voeg dan de groentebouillon en vegan room toe en breng dit aan de kook.
Voeg pesto naar smaak toe. Serveer de pesto saus met de ravioli