Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Indonesische » Varkensvlees in taotjo babi taotjo
Varkensvlees in taotjo babi taotjo
Ingrediënten
500 gr stooflappen ( varken ) in stukjes gesneden
2 uien fijngesneden
2 teentjes knoflook fijngesneden
1 bosje bosui fijngesneden
2 rode pepers zonder het zaad fijngesneden
1 eetlepel djahe geraspt
4 eetlepels Taotjo ( Bean saus, sauce de pois chinois)
1 liter water
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Varkensvlees in zwarte bonen saus taotjo Indonesiche recept
Stamp de uien, rode peper en de knoflook fijn in een vijzel of gebruik de keukenmachine. Verhit de olie in een pan en bak het uienmengsel kort aan. Voeg dan het vlees, bosui en de djahe toe en bak dit kort mee. Voeg dan de taotjo en het water toe en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en stoof het vlees langzaam gaar. Lekker met sambal van gember
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































