Varkensvlees gestoofd in sinaasappel recept uit de keuken van costa rica frito cerdo cordero en naranja

Ingrediënten

750 gr varkensvlees ( stoof) in blokjes gesneden
1 bosje koriander fijn gesneden
1 rode paprika in blokjes gesneden
3 teentjes knoflook fijn gesneden
1 rawit fijn gesneden
rasp van 1 sinaasappel bio
5 dl sinaasappelsap
1,5 ltr groentebouillon
2 theelepel oregano
2 theelepels tijm
3 st laurierblad
zout en peper
zonnebloemolie

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Doe het vlees in een kom en marineer dit ( minimaal 20 minuten ) met de knoflook, rawit, sinaasappelrasp, oregano en tijm. Verhit olie in een pan en bak het vlees aan alle kanten goudbruin. Voeg dan de paprika toe en bak deze kort mee. Blus dan af met de bouillon en het sinaasappelsap en breng dit aan de kook. Voeg dan de laurierbladeren toe en stoof het vlees op laag vuur gaar . Voeg dan de koriander toe en breng op smaak met zout en peper.