Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Borrelhapjes » Varkenshaas tapas recept uit de spaanse keuken rebanadas de carne de cerdo marinadas de placa
Varkenshaas tapas recept uit de spaanse keuken rebanadas de carne de cerdo marinadas de placa
Ingrediënten
1 dl olijfolie
400 gr varkenshaas
3 teentjes knoflook fijngesneden
1 eetlepel oregano
2 theelepels gemalen komijnpoeder
1 eetlepel Piment d’ Espelette- Peper
Zout
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
varkenshaas recept rebanadas de carne de cerdo marinadas de placa
Snij de varkenshaas in plakjes van 1 cm en doe die in een kom.Voeg knoflook, olijfolie, oregano, Piment d’Espelette en de komijn toe en laat dit 15 minuten marineren.Laat de bakplaat goed heet worden en bak het vlees aan beide kanten goudbruin.Haal het vlees dan van de plaat en bestrooi het met zout en peper.Lekker met een mooie salade en brood
Ook lekker:
Kip tapas recept gemarineerd in knoflook met rode ui en wilde spinazie pollo con curcuma ajo espinacas y celobollas
Rabarber uit de oven met specerijen
Stoofpot van pens chorizo en kikkererwten recept uit de filipijnse keuken
Gevulde roti murtabak
Viskoekjes uit birma streetfood ngephe gyaw
Gravad laks recept seinpost
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































