Varkenshaas tapas recept uit de spaanse keuken rebanadas de carne de cerdo marinadas de placa

Ingrediënten

1 dl olijfolie
400 gr varkenshaas
3 teentjes knoflook fijngesneden
1 eetlepel oregano
2 theelepels gemalen komijnpoeder
1 eetlepel Piment d’ Espelette- Peper
Zout

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

varkenshaas recept rebanadas de carne de cerdo marinadas de placa

Snij de varkenshaas in plakjes van 1 cm en doe die in een kom.Voeg knoflook, olijfolie, oregano, Piment d’Espelette en de komijn toe en laat dit 15 minuten marineren.Laat de bakplaat goed heet worden en bak het vlees aan beide kanten goudbruin.Haal het vlees dan van de plaat en bestrooi het met zout en peper.Lekker met een mooie salade en brood