Varkenshaas in cederhout recept uit australië pork medallions wrapped in paperbark

Ingrediënten

1 appel schoongemaakt en in 6 ringen gesneden
1 varkenshaas
3 eetlepels zonnebloemolie
2 dl ananassap
3 ananasringen door de helft gesneden
3 eetlepels chutney
1 vel cederhout
1 eetlepel aangemaakte maïzena
2 eetlepels spinazie kort geblancheerd

BBQ kookworkshop

  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • prijs is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Snij de varkenshaas in 6 plakjes. Verhit de olie in een pan en bak de varkenshaas aan 2 kanten kort aan.Haal het vlees uit de pan en leg dit op een bord. Neem een vel van het cederhout en leg dit op de werkbank.Leg op het vel een beetje spinazie. Leg op de spinazie om een om een plakje varkenshaas, appel, ananas totdat je alle ingrediënten op het hout hebt liggen.Vouw nu het hout dicht en doe het in een oven van 180c. Maak het vlees gaar in 15 minuten.Saus Doe het ananassap in een pannetje en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager voeg de chutney toe en roer dit goed door. Als het vlees gaar is kun je een beetje van de saus erover scheppen.