Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Varkensfilet met sinaasappel recept uit de Caribische keuken Griot

Varkensfilet met sinaasappel uit de Caribische keuken
Caribische kookworkshops

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 500 gr varkensfilet in blokjes van 2cm bij 2 cm gesneden
– 2 uien fijngesneden
– 2 teentjes knoflook fijngesneden
– 4 bosuitjes fijngesneden
– 2 dl sinaasappelsap
– sap van 2 limoenen
– 2,5 dl water
– 2 rode pepers zonder zaad fijngesneden
– Peper en zout
– 2 dl olie

Bereiding:
Marineer het vlees met de knoflook, uien, rode peper , zout, limoensap en sinaasappelsap minimaal 15 minuten.Doe dan het vlees in een pan en vul het met zo veel water totdat het net onderstaat.Breng de pan dan aan de kook laat het vlees gaar worden en zorg dat het meeste vocht verdampt is.Giet dan het vlees op een vergiet en laat het uitlekken.Verhit de olie in een Tefal pan en bak het vlees goed bruin.

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Recepten uit india voor de kookworkshops van keukenvuur
Naanbrood met kokos amandel pistache en rozijnen Peshwari Naan
Alle recepten-voor-de-mexico-kookworkshop
Chili Sin Carne vegetarische chili uit de Mexicaans keuken makkelijk recept
Recepten uit de keuken van Indonesie
Zo maak je de originele Indonesische pindasaus (satésaus)
Panisse uit Marseille
Bouillabaisse Fruits de mer ook de Panisse is een specialiteit uit Marseille