HOE MAAK JE DIT GERECHT?
Ingrediënten:
– 500 gr varkensfilet in blokjes van 2cm bij 2 cm gesneden
– 2 uien fijngesneden
– 2 teentjes knoflook fijngesneden
– 4 bosuitjes fijngesneden
– 2 dl sinaasappelsap
– sap van 2 limoenen
– 2,5 dl water
– 2 rode pepers zonder zaad fijngesneden
– Peper en zout
– 2 dl olie
– 500 gr varkensfilet in blokjes van 2cm bij 2 cm gesneden
– 2 uien fijngesneden
– 2 teentjes knoflook fijngesneden
– 4 bosuitjes fijngesneden
– 2 dl sinaasappelsap
– sap van 2 limoenen
– 2,5 dl water
– 2 rode pepers zonder zaad fijngesneden
– Peper en zout
– 2 dl olie
Bereiding:
Marineer het vlees met de knoflook, uien, rode peper , zout, limoensap en sinaasappelsap minimaal 15 minuten.Doe dan het vlees in een pan en vul het met zo veel water totdat het net onderstaat.Breng de pan dan aan de kook laat het vlees gaar worden en zorg dat het meeste vocht verdampt is.Giet dan het vlees op een vergiet en laat het uitlekken.Verhit de olie in een Tefal pan en bak het vlees goed bruin.
Misschien vind u dit ook wel leuk