Zo maak je een twix taart met caramelvulling en chocolade
Voor de taartbodem
Rol het suikerdeeg uit op een werkbank en leg dit in een rechthoekige bakvorm ( zorg wel dat de zijkanten ook bedekt zijn.) Prik met een vorm gaatjes in de bodem van het deeg en bak de vorm op 180c blind af.
Voor de Caramel Vulling
Doe het water met de suiker in een pannetje en karamelliseer de suiker .Blus dit af met de slagroom en de gecondenseerde melk en breng dit aan de kook.Voeg dan de boter en de honing toe en laat dit zachtjes tot 1/3 inkoken.Giet dan het mengsel in de afgebakken taartvorm en zet de basistaart minimaal 40 minuten in de koelkast.
Voor de Melk ganache
Verwarm de slagroom in een pannetje en haal dit dan van het vuur.Roer er de chocolade doorheen en meng dit goed door, laat afkoelen tot 25c.Haal de taart uit de koelkast en stort dit over de karamel laag. Zet dan de taart minimaal 30 minuten in de koelkast om goed door te koelen.