Truffels van witte chocolade en citroen bonbons

Ingrediënten

500 gr witte chocolade
150 gr boter
2 dl slagroom
sap van 2 citroenen
rasp van 2 citroenen
mespuntje zout
1 eetlepel citroengrassuiker
1oedersuiker

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Bonbons van witte chocolade met citroen en citroengras

Doe de citroenrasp en het sap in een pannetje en kook dit voor de helft in.Smelt de chocolade samen met de boter en slagroom au bain-marie en roer tot een gladde massa. Voeg dan de ingekookte citroensap en de citroengras suiker toe en roer dit goed door.Haal de chocolade uit de bain marie stort het mengsel in een bakje en sluit af met een deksel.Zet het bakje in de koelkast en laat het minimaal 3 uur goed door koelen.Haal na 3 uur het bakje uit de koelkast en maak kleine bolletjes van het mengsel. Rol door de poedersuiker en genieten maar.