Tonijntataki

Verhit de olie in een tefalpan en rooster de tonijn aan alle kanten kort aan. Leg de tonijn dan op een bakplaat en laat de tonijn even afkoelen in de koelkast.

Chuka wakamee gelei

Doe het water samen met de chuka wakamee en de gelificant in een pan en roer dit met een garde goed door. Zet dan pan dan op het vuur en breng dit al roerend aan de kook. Als het vocht kookt laat het dan 1 minuut zachtjes doorkoken en zet dan het vuur uit. Verdeel de massa gelijkmatig over 3 a 4  bakplaten een laat dit afkoelen. Steek met een steker de gelei uit en leg dit gelijk op het bord.

 Espuma van witte miso

Meng alle ingrediënten in een kom door elkaar en roer tot een gladde massa. Giet dan de massa door een zeef en vul de kidde er mee af. Zet de kidde onder druk door er 2 gaspatroon op te doen en zet de kidde dan in de koelkast.

Salade

Meng alle ingrediënten door elkaar in een kom met een staafmixer.