Tonijn kofta recept uit de keuken van sri lanka

Ingrediënten

1 blikje tonijn uitgelekt
1 ui fijn gesneden
250 gr aardappels gekookt
1 groen peper fijn gesneden
1 theelepel zout
1/3 bosje mint toppen fijn gesneden
½ bosje bosui fijn gesneden
2 theelepel garam marsala
1/3 bosje koriander fijn gesneden
1 theelepel gemalen peper
1 eigeel
2 losgeklopte eieren
panko

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Kofta van tonijn met mint en aardappel recept uit Sri Lanka

Meng in een kom de tonijn, aardappels, ui, peper, zout, mint, bosui, garam marsala, koriander,peper en het eigeel goed door elkaar. Verdeel het beslag in 12 stevige balletjes en rol deze een voor een door de losgeklopte eieren. Paneer de balletje daarna in de panko en frituur goudbruin op 180c.